Om Orienteringsgruppa


Orienteringsgruppas medlemmer oppfordres til å delta på bedriftsløp. Informasjon om OBIK sine løp finner du på http://obikorientering.no/. I tillegg finner dere treningsløp i nærområdet på https://veritasorientering.com/ og https://ilgeoform.no/. I disse Koronatider har begrepet ukas løype dukket opp. Her blir kartfil for en løype gjort tilgjengelig og postmarkeringer for denne henger ute i en uke eller mer, Gå inn på https://eventor.orientering.no/Events og velg "Bare ukes løype", så finner du en oversikt over løyper som er tilgjengelig. Dersom man ønsker å sammenligne sin gjennomføring mot andres, kan man registrere gps-sporet sitt og laste dette opp på https://www.livelox.com/.  

Alle kan delta på disse løpene uten at man trenger å være medlem i en aktiv orienteringsklubb, Det tilbys løyper av ulik lengde og vankelighetsgrad. Utlegg til startkontingenter refunderes etter endt sesong. Husk på at det blir registrert at du representerer Telenor BIL.

For å delta trenger du en elektronisk brikke. Dette kan leies på løpet eller ta kontakt dersom du ønsker å kjøpe en egen brikke til redusert pris.

Telenor BIL arrangerer gjerne ett av OBIK-løpene per sesong. I 2021 er planen å arrangere løp fra Fossum 9. september.Styret i gruppa

Leder: Roger Birkeland

Kasserer: Ketil Risvoll

Kontakt hovedstyret: Ketil Risvoll