Sesongstart orientering

Postet av Orientering den 9. Apr 2018


Snøen begynner å slippe taket og en ny orienteringsesong står for døren. De første løpene er allerede igang og i morgen (10/4) er det andre løpet i Oslo City Cup 2018 på Akershus festning. På torsdag er det bedriftsløp på Bygdøy/Huk. Bedriftsløpene i Oslo er vanligvis på tirsdager og torsdager gjennom hele sesongen og onsdager gjennom sommeren.

Alle bedriftsløp finnes på terminlisten til OBIK: www.obikorientering.no i tillegg til vanlige o-løp som finnes på https://eventor.orientering.no.

Alle betalende medlemmer i Telenor BIL o-gruppa få dekket startkontingent på løp som står på OBIKs terminliste dersom man løper for Telenor BIL (altså inkludert OCC hvis man løper for Telenor BIL). Man trenger ikke egen kvittering på at man har betalt, men sender oversikt til Ketil Risvoll over hva man har betalt. Vi har også noen brikker på lager hvis noen trenger det.

Vi er per i dag kun 18 medlemmer. Vi har foreløpig ingen større ambisjoner om så mye større aktivitet, men vi prøver å arrangere et løp på Fornebu hvert år. I 2018 blir det imidlertid ikke noe løp, da 'terrenget' på Fornebu er sperret ifm. O-festivalen, men vi satser på et løp på våren 2019 på Fornebu.

Appropos O-festivalen: FossumIF arrangerer O-festivalen 22-24 Juni og fredag 22. Juni er det sprint på Fornebu med samlingsplass nedenfor Statoil bygget - her regner jeg med at mange fra Telenor tar ettermiddagen på Norges største O-løp! (dog tror jeg ikke det er mulig å løpe for Telenor BIL - jeg tror man da må løpe for en vanlig klubb?).

Vi sees på O-løp!

Torstein Hole

91554386Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.